Esküvői fotó és videó szolgáltatás

Nagyon felkapottá vált az évek alatt az esküvői fotó és videó szolgáltatásunk. Kreatív látásmód, professzionális minőség és mindig egyedi esküvői képek és filmek jellemzik munkánkat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, külön oldalt szánunk az esküvői fotó és videó szolgáltatásunknak. 
Belépés a SOLMEDIA esküvői fotó és videó szolgáltatás oldalára.
Esküvői fotós és videós szolgáltatás

Esküvői fotós és videós szolgáltatás

Lépjen be a SOLMEDIA prémium esküvői fotós és videós szolgáltatásába, ahol professzionális esküvői fotókat és filmeket készítünk.

Vélemények a SOLMEDIA esküvői fotós és videós szolgáltatásáról:
5/5
Fábián-Babka Eszter (Facebookon közzétett véleménye)
„Nagyon köszönjük a rengeteg munkát amivel megörökítették a legszebb napunk történéseit. ☺️
Legjobb döntésünk volt, hogy Titeket választottunk, imádjuk minden pillanatát. 🥰
5/5
Kovács Márton (Facebookon közzétett véleménye)
„Le a kalappal előttetek Makay Bettina és Péter Sándor! Megint sikerült túlszárnyalni a munkátokkal az elvárásainkat. Hiába a rossz idő és a korlátozott lehetőségek, ti a hozzáértésetekkel és lelkesedésetekkel kihoztátok a maximumot mindenből! Köszönjük!”
5/5
Gubacsiné Lente Lilla (Facebookon közzétett véleménye)
„Kedves Betti és Sanyi, Szeretnénk nektek megköszönni,hogy megörökítettétek életünk egyik legmeghatározóbb eseményét. A videó magáért beszél és mióta átküldtétek nekem,nem telik el úgy nap,hogy ne nézzem vissza újra meg újra. Fantasztikus ahogy elkaptàtok a pillanatokat és teljesen visszahoztàtok az esküvőnk hangulatát.
A legjobb döntés volt ,hogy benneteket választottunk. 🥰😎😊
5/5
Halász-Csík Anita (Facebookon közzétett véleménye)

„Nagyon szép, igényes, jó minőségű (és rengeteg) képet kaptunk Tőlük az esküvőnkről, a kreatív fotózás szuper hangulatban telt, az egész esküvőt végig dolgozták. A kisvideónk gyönyörű lett, az eseményről készült videó visszaadta a lagzink hangulatát. 🙂 Külön öröm, hogy nem sablonokban gondolkodnak, egyedi megoldásokat keresnek. Nagyon örülünk, hogy Őket választottuk, szívből ajánljuk mindenkinek!”

5/5
Boda-Balogh Éva (Facebookon közzétett véleménye)

Nagyon szép, kreatív fotókat és videókat készítenek. Eljegyzésünkön és esküvőnkön is velünk voltak, így csodaszép képekkel és videókkal örökítették meg legszebb pillanatainkat.

Fiatalos, vidám, összehangolt csapat, akik igyekeznek minden kérésre odafigyelni és az egyéni igényeket is teljesíteni.”
5/5
Csatári Péter (Facebookon közzétett véleménye)
„Egyéni igényeinknek és elvárásainknak megfelelve, ötleteinket es szakmai tapasztalatukat összevetve kiválóan végezték munkájukat.
Ezzel nagy elégedettségünkre tettek szert.
Bátran ajánljuk Őket, mert fiatalosak, lendületesek, maximálisan alkalmazkodnak a nem várt helyzetekhez is.
Az esküvőnkről készült fotók, videók minősége és precizitása is hűen tükrözi az odaadó munkájukat.
Ez úton is köszönjük az áldozatos munkátokat, hiszen ezáltal tudjuk újra és újra felidézni a számunkra egyik legfontosabb napot az életünkben.
További sikeres munkát kívánunk !”
Peti és Evelin

A legtöbben miattad találnak ránk!

A legtöbb esetben ajánlás útján találnak ránk az ügyfeleink. Ez megtisztelő és nagyon hálásak vagyunk érte. Köszönjük, ha te is ajánlasz a barátaidnak, az ismerőseidnek vagy közzé teszed  véleményedet rólunk valamelyik internetes platformon. 

A kedves szavakat, az ajánlásokat ezúton is

KÖSZÖNJÜK!

Internetes keresések alapján az alábbi kifejezésekkel találnak ránk: 

Profi esküvői fotós és videós.  – Megtisztelő számunkra, hogy hosszú évek óta így találnak ránk a legtöbben a google keresőben.

Esküvői fotó. Esküvői videó. – Számtalan esküvői filmet forgattunk az évek alatt és több tízezer képek készítettünk. Különleges esküvői film. – Kivétel nélkül, mindig törekszünk a legkülönlegesebb esküvői filmeket elkészíteni. Esküvői fotós Fehérgyarmaton vagy Esküvői videós Fehérgyarmaton- Innen indult minden, így nem meglepő hogy a mai napig is sokan keresnek minket Fehérgyarmatról. Wedding film, cinematography, highlight film, wedding phothography – A nemzetközi terjeszkedésünkhöz híven, sokszor angolul írjuk ki ezeket a kifejezéseket. Esküvői fotós-videós Debrecen. – Az előbb említett város vagy annak külterülete sok remek esküvősi helyszínnel büszkélkedhet, ezáltal kiemelkedően sok megkeresésünk van Debrecenből. Egyedi esküvői fotó és videó – Úgy gondoljuk, hogy minden ember különleges. Akkor hogyan is lehetne kétszer ugyan azt a filmet vagy fotót elkészíteni? Sehogy! Mindig a pár igénye a legfontosabb. Színek, történetek, események, cselekmények millió kombináció és ezernyi elképzelés lehet.

SOLMEDIA – Fotó / Film / Grafika – Kreatív csapat Magyarországról!

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Írj nekünk üzenetet.

©2022. SOLMEDIA | All right reserved

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi!
Adatvédelmi Szabályzat
és a Szolgáltatás feltételei érvényesek