REKLÁM FILMEK / VIDEÓKLIPEK

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a SOLMEDIA csapata professzionális minőségben készít reklámfilmeket, videóklipeket, rendezvény videókat, riport és dokumentumfilmeket. Az évek alatt számtalan sztárral, hírességgel, rendezvénnyel és céggel dolgoztunk már együtt.

Reklámfilm készítés

Egy sikeres reklámfilm könnyen megjegyezhető, az online kommunikáció egyik alapja. Érzelmeket vált ki és eljutatja a terméket vagy a szolgáltatást a fogyasztóhoz. Megkülönböztet, fenntartja a figyelmet. A reklámfilm készítési és felhasználási területek száma végtelen.

Imázsfilm készítés

A céges arculat elengedhetetlen része a bemutatkozó filmek. Megmutatja a cég valódi arcát a weboldalon, szakmai kiállításokon és az üzleti tárgyalásokon. Egy jól elkészített imázsfilm prezentálása után biztos a siker!

Rendezvényvideó készítés

Az igazán jó rendezvényvideót szinte képtelenség továbbgörgetni. A néző magáénak érezheti a hangulatot, élményeket ad át, megmutatja  a rendezvény nívóját és arculatát. A rendezvénysorozatoknak kifejezetten kötelező eleme. Nagyobb sztárfellépők szinte mindig bekérik az előző évi filmet a rendezvényről, hogy eldöntsék megfelel e a számukra a színvonal.

Zenei videoklip készítés

Itt bármit lehet! Állunk rendelkezésetekre a kreativitás teljes tárházával! A SOLMEDIA csapata is művészekből áll, így biztosan megalkotjuk azt a képi világot amit elképzeltetek!

Céges oktatófilm készítés

Nagyvállalatok számára tud hasznos lenni ez a forma; főleg belső oktatásokhoz használandó filmes anyagokat készítünk így. Az új munkavállalók a céges oktatófilmből hatékonyan megismerhetik például a vállalat történetét, a házirendet, a baleset-megelőzési szabályokat, a szervezeti felépítést, belső hierarchiát, valamint a munkafolyamatokat. Egységes, idő- és pénztakarékos formája az oktatásnak, a tananyag pedig jól számonkérhető.

Riport- és dokumentumfilm készítés

A riportfilmmel egy ember életét, munkásságát, kiemelt teljesítményét mutatjuk be. A film hossza, illetve komplexitása alapján dokumentumfilmmé válhat.

SOLMEDIA

🎥 

Showreel 

Természetesen nem férne bele az összes munkánk egy ilyen kis Showreel-be, de az látható, hogy milyen sokrétű a SOLMEDIA csapata.  Ha még nem láttad, mindenképpen érdemes megnézni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Email:
info@solmedia.hu | solmediaofficial@gmail.com
Telefon:
+3670 233 33 38 | +3670 615 33 00
Telefonos és internetes ügyfélszolgálatunk
Hétfőtől – Csütörtökig: 10 és 15 óra között érhető el!

  SOLMEDIA – Fotó / Film / Grafika – Kreatív csapat Magyarországról!

  Kapcsolat

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!
  Írj nekünk üzenetet.

  ©2022. SOLMEDIA | All right reserved

  Ezt a webhelyet a reCAPTCHA és a Google védi!
  Adatvédelmi Szabályzat
  és a Szolgáltatás feltételei érvényesek